Voordat je onze shopify App gaat gebruiken, kunt je, je API-sleutel ophalen via je Mijn DHL-pakket-account.

Een API-sleutel aanvragen kan onder 'Instellingen' (1) in het tabblad 'API-sleutels'.
Klik op de knop 'Api-sleutel genereren' (2).
om een API-sleutel te genereren. Bewaar deze gegevens op een veilige plaats.

Als je nog geen account voor Mijn DHL hebt, of als je de knop 'Api-sleutel genereren' (2) niet ziet, neem dan contact op met DHL Parcel Support.