Bij de PostNL app is er de mogelijkheid afhaalpunten aan te zetten.
Om de afhaal punten aan te zetten ga je naar app toe en klik je op PostNL afhaalpunten.
Daar kan je de afhaal punten aanzetten.

Als de klanten gaan afrekenen krijgen ze mogelijkheid te kiezen uit afhaalpunten bij hun uit de buurt.

Houd er rekening mee dat als je gebruik wilt maken van de afhaalpunten functie als Shopify basic of Shopify pro store je een jaarabonnement moet nemen. Als advanced of plus store kan dit standaard.