Als je een developer bent en onze app wilt gebruiken voor aangepaste functionaliteiten, kan je toegang krijgen tot deze events:

tomitVariantChanged
gebruik dit event als je de data wilt re-parsen.

tomitLoaded
Als je bijvoorbeeld voorraad informatie van meerdere producten wilt krijgen, kan je ons object gebruiken zodra het geladen is:
document.addEventListener('tomitLoaded', function(e) {
var productIds = ['123422,464117'];
tomitProductInventoryInfo.getProductsInventoryInformation(productIds).then(function(e){
console.log(e);
});
});
</script>

tomitProductLoaded

Als je bijvoorbeeld op een productpagina het productobject met voorraadinformatie wilt krijgen, kan je het event tomitProductLoaded-event gebruiken:

<script type="text/javascript">
document.addEventListener('tomitProductLoaded', function(e) {
console.log('product loaded');
console.log(tomitProductInventoryInfo.activeProduct);
});
</script>

Als je het voorraadblok ook in een ander element op de pagina wilt weergeven (bijvoorbeeld omdat er een mobiel sjabloon verborgen is in dezelfde pagina)

<script type="text/javascript">

document.addEventListener('tomitProductLoaded', function(e) {
if(tomitProductInventoryInfo.activeProduct.variants.hasOwnProperty(tomitProductInventoryInfo.selectedVariantId)){
document.getElementsByClassName('inventoryLocationInformation')[0].getElementsByClassName('inventoryLocationLoading')[0].remove();
document.getElementsByClassName('inventoryLocationInformation')[0].appendChild(tomitProductInventoryInfo.listInventory(tomitProductInventoryInfo.activeProduct.variants[tomitProductInventoryInfo.selectedVariantId].inventoryItem.locations, false));

</script>