Omdat elke winkel zijn eigen uitstraling heeft en iedereen zijn eigen wensen voor de opmaak heeft, hebben we besloten om de opmaak aan jou over te laten. We hebben al wat handige opmaak gedaan die voor iedereen van pas komt.

Verwijder de punten van de lijst
Als je de punten van je locatie lijst wil veranderen, voeg dan het volgende css stukje toe aan je theme.scss.liquid bestand (ergens onderaan de pagina):
ul#tomit_inventory_list {
list-style-type: none;
padding: 0;
margin: 0;
}
#tomit_inventory_list li {
margin: 0;
padding: 0;
}

Kleuren per drempelwaarde
Als je gebruik maakt van de inventory threshold values (out of stock, low stock, high stock) functie, kan je deze snippet gebruiken om het wat kleur te geven:
.tomItInventoryLocationHighStock{
color:#00b268;
.tomItInventoryLocationLowStock{
color:#f29500;
.tomItInventoryLocationNoStock{
color:#bc1f00;