De app Bol.com Order Connector is er voor gemaakt om makkelijk orders te kunnen importeren van uit bol.com naar Shopify.

Omdat er tegenwoordig een hoop plekken zijn om je producten aan te bieden wordt het erg lastig op elke plek ook wat te verkopen.
Met deze app kan je makkelijk orders van uit bol.com halen en in Shopify plaatsen. We hebben het zelfs mogelijk gemaakt om het automatisch te laten doen.
Op deze manier kan je met zo min mogelijk werk ook op bol.com producten verkopen en loop je geen klanten mis.

belangrijkste kenmerken van de app zijn :

Handmatig bestellingen controleren en importeren vanuit onze app of je kunt de autopilot inschakelen, om de bestellingen automatisch naar jouw winkel te laten importeren.
De in shopify aangemaakte fulfillments met track & trace worden automatisch naar bol.com gestuurd.
Wanneer je artikelen in jouw winkel verkoopt, of de voorraad van een product in shopify bijwerkt, wordt de voorraad automatisch bijgewerkt in bol.com.

Aan de slag

Bol.com API Instellingen:
In het eerste vakje 'Bol.com Client ID' vul je, je bol.com client ID in.
In het tweede vakje 'Bol.com Secret' kan de Bol.com api key ingevuld worden (klik hier voor meer informatie over het aanvragen van api-key)

In het derde vakje 'Order Prefix' kun je invullen (niet verplicht) wat er voor de naam van de geïmporteerde order komt te staan.

Daarna komen er nog vier instellingen

Met de 'Product sync' optie zorg je ervoor dat iedere keer als je iets via Shopify verkoopt of uw inventory geüpdatet wordt dat automatisch wordt bij gewerkt op bol.com.

Bij de volgende optie 'Default shipping On/Off' kunt je er voor zorgen dat in de order een default shipping optie instaat. Dit is nodig voor sommige apps zoals bijvoorbeeld 'MyParcel'.

Met 'Standard syncing method' Kun je aangeven welke syncing methode je wilt gebruiken. Je kan kiezen voor 'SKU' of 'EAN' en die moet overeenkomen met het referentienummer in bol.com.

Als laatste heb je 'Fulfill orders when sent from bol.com' als je een verzendlabel maakt in bol.com, kies je of je de bestelling automatisch wilt fullfillen.