De app Bol.com Order Connector is er voor gemaakt om makkelijk orders te kunnen importeren van uit bol.com naar Shopify.

Omdat er tegenwoordig een hoop plekken zijn om je producten aan te bieden wordt het erg lastig op elke plek ook wat te verkopen.
Met deze app kan je makkelijk orders van uit bol.com halen en in Shopify plaatsen. We hebben het zelfs mogelijk gemaakt om het automatisch te laten doen.
Op deze manier kunt u met zo min mogelijk werk ook op bol.com producten verkopen en loopt u geen klanten mis.

belangrijkste kenmerken van de app zijn :

Handmatig bestellingen controleren en importeren vanuit onze app of u kunt de autopilot inschakelen, om de bestellingen automatisch naar uw winkel te laten importeren.
De in shopify aangemaakte fulfillments met track & trace worden automatisch naar bol.com gestuurd.
Wanneer u artikelen in uw winkel verkoopt, of de voorraad van een product in shopify bijwerkt, wordt de voorraad automatisch bijgewerkt in bol.com.

Aan de slag

Bol.com API Instellingen:
In het eerste vakje moet 'Bol.com Client ID' uw bol.com client ID worden ingevuld.
In het tweede vakje 'Bol.com Secret' moet de Bol.com api key ingevuld worden(klik hier voor meer informatie over het aanvragen van api-key)

In het derde vakje 'Order Prefix' kunt u invullen(niet verplicht) wat er voor de naam van de geïmporteerde order komt te staan.

Daarna komen er nog vier instellingen

Met de 'Product sync' optie zorgt u ervoor dat iedere keer dat als u iets via Shopify verkoopt of uw inventory geüpdatet wordt dat automatisch wordt bij gewerkt op bol.com.

Bij de volgende optie 'Default shipping On/Off' kunt u er voor zorgen dat in de order een default shipping optie instaat. Dit is nodig voor sommige apps zoals bijvoorbeeld 'MyParcel'.

Met 'Standard syncing method' Kunt u aangeven welke syncing methode u wilt gebruiken. U kan kiezen voor 'SKU' of 'EAN' en die moet overeenkomen met het referentienummer in bol.com.

Als laatste heb je 'Fulfill orders when sent from bol.com' als u een verzendlabel maakt in bol.com, kiest u of u de bestelling automatisch wilt fullfillen.