Kan ik afhaalpunten gebruiken?

Als je gebruik wilt maken van de afhaalfunctie, dien je een jaarabonnement af te sluiten als Shopify basic of Shopify pro store.
Als advanced of plus store is dit standaard mogelijk.

Hoe gebruik ik afhaalpunten?

Om de afhaalpunten aan te zetten ga je naar de app en klik je op PostNL afhaalpunten.
Daar kun je de afhaalpunten aanzetten.

Vervolgens kan je de verzendkosten instellen voor afhaalpunten en verzendkosten om het direct naar het adres te laten verzenden.

Wanneer de klanten gaan afrekenen, krijgen ze de mogelijkheid om te kiezen uit ophaalpunten in hun buurt.