Voordat je, je eerste label gaat printen is het belangrijk dat de app goed is ingesteld (klik hier voor meer informatie).

Om een label uit te printen ga je eerst naar orders.

Daarna selecteer je de order(s) waarvan je het label wilt printen en klik je op 'more actions'.

Vervolgens zie je twee opties om een label aan te maken.

Bij de eerste optie 'PostNL Pakket(ten) Aanmaken' worden labels direct aangemaakt. Hiervoor kun je in de instellingen een standaard verzendoptie kiezen.
Zodra je op PostNL Pakket(ten) Aanmaken ' klikt wordt je doorverwezen naar een pagina waar je de labels ziet.

Hier klik je met de rechter muisknop op je label(s) en daarna op afdrukken.

Als je op de tweede optie - PostNL zendingen voorbereiden - klikt kom je op het volgende scherm.

Hier kan je per zending het aantal pakketten instellen en kiezen wat voor soort pakket het is.
Zodra je de zendingen naar jouw wens hebt aangepast kan je onderaan op 'zendingen aanmaken' klikken en worden de labels weergeven net als bij de vorige optie.