Het is nu ook mogelijk pakbonnen uit te printen met de postNL app.
Er zijn twee vooraf opgestelde pakbon layouts beschikbaar en je hebt de mogelijkheid jij eigen pakbon te maken met html en liquid code (meer informatie).

Voor de vooraf opgestelde layouts is het belangrijk dat je een link naar je logo opgeeft bij de instellingen en de juiste breedte invoert.

als alles goed is ingesteld kun je in het order overzicht de orders selecteren waarvan je en pakbon wilt.