In dit artikel laten we u zien hoe u pop-ups kunt laten werken in een nieuw of bewerkt blog.

De eerste stap is het toevoegen van een nieuwe productlink aan uw blog, wat u als volgt kunt doen.
selecteer de tekst die naar het product verwijst en klik op link invoegen.

Dan krijgt u het volgende scherm waar u een product link kunt invoegen.

Nadat alle product links zijn geplaatst moet het artikel worden opgelsagen.

Nadat uw blog is opgeslagen klikt u op Meer acties en vervolgens op Productlinks scannen.

Hierna kunt u naar uw blog artikel gaan en krijgt u een pop-up te zien wanneer u met de muis over een product link gaat of erop klikt, afhankelijk van uw instellingen.

Op hover:

Bij klik: