Voordat u onze shopify App gaat gebruiken, kunt u uw API-sleutel ophalen via uw Mijn DHL-pakket-account.

U kunt een API-sleutel aanvragen onder 'Instellingen' (1) in het tabblad 'API-sleutels'.
Klik op de knop 'Api-sleutel genereren' (2).
om een API-sleutel te genereren. Bewaar deze gegevens op een veilige plaats.

Als u nog geen account voor Mijn DHL hebt, of als u de knop 'Api-sleutel genereren' (2) niet ziet, neem dan contact op met DHL Parcel Support.