Door gebruik te maken van de Blog Product Spotlight app. geef je jouw blogs een hele andere beleving.
links plaatsen die naar de productpagina's gaan kan al langer maar met deze app kunnen bezoekers van jouw blog het product op de blog pagina zelf bekijken en aan hun winkelmandje toevoegen zonder dat ze de blog pagina hoeven te verlaten.

als klanten met hun muis over de link heen gaan krijgen ze het product zelf te zien.

als klanten op het product klikken krijgen ze de beschrijving van het product te zien, kunnen ze indien er varianten zijn daar uit kiezen en aan hun winkelmandje toevoegen.

Vervolgens kan je in het dashboard van de app zien hoeveel mensen het product bekeken hebben en aan hun winkelmandje hebben toegevoegd.